Fira Jove de la Soliraditat

Aquesta FIRA està dedicada a promoure la solidaritat, i el voluntariat social vers els i les joves de la ciutat i de les Terres de l’Ebre. Aquesta activitat naix davant la quantitat d’entitats i ong’s existents a l’Ebre, que necessiten plataformes de difusió per donar-se a conèixer tant al públic jove com al públic en general. És cabdal reconèixer socialment el paper que juguen aquestes entitats ja que la seva tasca és difícilment reconeguda o coneguda per les institucions, o fins i tot, per la societat civil en general.

 

FIRA JOVE DE LA SOLIDARITAT 2017

 

-La Fira Jove de la Solidaritat  arribarà el dia 1 d’abril novament a Tortosa amb una nova ubicació. Aquest any ens podreu trobar a la plaça Espanya durant tot el dia.

17498944_1495279793848038_1993910581677224692_n

Entitats i ONG’s participants:

ARATE-ASIFTE-ASSCIACIÓ DONANTS DE SANG-ATZAVARA-ARRELS-OBRE’T EBRE-VICENTE FERRER-CREU ROJA JOVENTUT-GRUP ESPLAI BLANQUERNA-CARITAS TORTOSA- CASTELLERS DE TORTOSA-AFCISQUIM-DELEGACIÓ DE MISSIONS-FEDERACIÓ D’ENTITATS SOCIALS (FESTE)-GREENPEACE-IMMUNITAS VERA-ICIF-MANS UNIDES-PAH TERRES DE L’EBRE-PROJECTE HOME-FUNDACIÓ ELA MIQUEL VALLS-PROGAT-ASSOCIACIÓ SÍNDROME D’ASPERGER TTEE-AFATE-PROVOCANT LA PAU-LLIGA CONTRA EL CÀNCER-ESCOLA MUNCIPAL DE MÚSICA-BALLET ESTUDI-CORAL DECIBELS-GREUP DE TAMBORS LA PURISSIMA-MAKING DANCE-GRUP D’ANIMACIÓ BOKTUKADA-ESCOLA DE L’ESPLAI DE TORTOSA- ACISI-XARXA PER LA CONVIVÈNCIA-ESCOLA DE DANSA ESTER ROSELLÓ-ESCOLA DE DANSA NEUS RODÉS-LA TUNA FOLK-ARTIC-SHOW

Per consultar el programa d’actes, cliqueu aquí

 

BANC DEL VOLUNTARIAT

Vols fer de voluntàri/aria, què pots fer …
Si ets una persona dinàmica, creativa, alegre, tolerant, solidària i vols lluitar contra les injustícies socials i millorar les necessitats de les persones amb risc d’exclusió, el voluntariat t’espera! El voluntariat és una acció que desenvolupa una persona de forma totalment lliure, gratuïta i desinteressada.

Què pots fer …
Pregunta’t quina és la teva disponibilitat, les teves capacitats i els teus interessos. Hi ha moltes possibilitats dins del voluntariat social. Segur que hi ha una tasca ideal que t’està esperant. Tu tries:
-Associacions de protecció dels animals
-Entitats socioculturals
-Cooperació internacional
-Centres d’educació en el lleure i ajuda als infants en risc d’exclusió social
-ONG’s de salut
-ONG’s d’educació ambiental
-ONG’s d’ajuda a la gent gran

Per fer-te voluntari/a, només has d’emplenar la butlleta d’inscripció que pots trobar al PUNT JOVE DE TORTOSA.

JORNADES DEL VOLUNTARIAT JUVENIL

Aquest 16 de desembre, al centre cívic de Ferreries, gaudirem de les anuals jornades de voluntariat juvenil, actuació que es duu a terme per que els i les joves coneguin les diferents associacions i entitats locals, amb la finalitat de promoure i involucrar al jovent dins les associacions com a voluntaris per tal que s’impliquin en diferents causes que ajudin cap a una societat amb menys desigualtats socials i cap a una ciutat més educativa.

GALERIA D’IMATGES

Podeu veure les imatges fent, click aquí.

 

Los comentarios están cerrados.