Fira Jove de la Soliraditat

Aquesta FIRA està dedicada a promoure la solidaritat, i el voluntariat social vers els i les joves de la ciutat i de les Terres de l’Ebre. Aquesta activitat naix davant la quantitat d’entitats i ong’s existents a l’Ebre, que necessiten plataformes de difusió per donar-se a conèixer tant al públic jove com al públic en general. És cabdal reconèixer socialment el paper que juguen aquestes entitats ja que la seva tasca és difícilment reconeguda o coneguda per les institucions, o fins i tot, per la societat civil en general.

 

FIRA JOVE DE LA SOLIDARITAT 2016-2017

fira_jove_solidaritat_2015-200

-La Fira Jove de la Solidaritat  arribarà el dia 1 d’abril novament a Tortosa amb una nova ubicació. Aquest anys ens podreu trobar a la plaça Espanya durant tot el dia.

Entitats i ONG’s participants

-ATZAVARA-ARRELS-CENTRE OCUPACIONAL VERGE DE LA CINTA-OBRE’T’EBRE-VIU LO REIKI-VICENTE FERRER-ANIMA NATURALIS-CREU ROJA JOVENTUT-GRUP ESPLAI BLANQUERNA-CARITAS TORTOSA-AFCISQUIM-DELEGACIÓ DE MISSIONS-MANS UNIDES-PROGAT-DELWENDE-TERRES DE L’EBRE AMB EL POBLE SAHARAUI-ASSOCIACIÓ SÍNDROME D’ASPERGER TTEE-AFATE-NEPAL-AKI-PROVOCANT LA PAU-LLIGA CONTRA EL CÀNCER-DELEGACIÓ DE LOURDES-ALBERG D’ANIMALS DE LES TTEE-URV-MARATÓ DE TV3-
-ESCOLA MUNCIPAL DE MÚSICA-BIBLIOTECA MARCEL•LÍ DOMINGO-ASSOCIACIÓ 4 MÉS 1-ASSOCIACIÓ JUVENIL VOLUNTARIS DE NADAL JOVE-ESCOLA DE L’ESPLAI DE TORTOSA- CFGS INTEGRACIÓ SOCIAL DE L’IES DE L’EBRE-ACISI-XARXA PER LA CONVIVÈNCIA-ASSOCIACIÓ CULTURAL DE FERRERIES-LLAMPEC NOIS-ESCOLA DE DANSA ESTER ROSELLÓ-ESCOLA DE DANSA NEUS RODÉS-

JORNADES DE VOLUNTARIAT JUVENIL

Aquest 16 de desembre, al centre cívic de Ferreries, gaudirem de les anuals jornades de voluntariat juvenil, actuació que es duu a terme per que els i les joves coneguin les diferents associacions i entitats locals, amb la finalitat de promoure i involucrar al jovent dins les associacions com a voluntaris per tal que s’impliquin en diferents causes que ajudin cap a una societat amb menys desigualtats socials i cap a una ciutat més educativa.

 

BANC DEL VOLUNTARIAT

Vols fer de voluntàri/aria, què pots fer …
Si ets una persona dinàmica, creativa, alegre, tolerant, solidària i vols lluitar contra les injustícies socials i millorar les necessitats de les persones amb risc d’exclusió, el voluntariat t’espera! El voluntariat és una acció que desenvolupa una persona de forma totalment lliure, gratuïta i desinteressada.

Què pots fer …
Pregunta’t quina és la teva disponibilitat, les teves capacitats i els teus interessos. Hi ha moltes possibilitats dins del voluntariat social. Segur que hi ha una tasca ideal que t’està esperant. Tu tries:
-Associacions de protecció dels animals
-Entitats socioculturals
-Cooperació internacional
-Centres d’educació en el lleure i ajuda als infants en risc d’exclusió social
-ONG’s de salut
-ONG’s d’educació ambiental
-ONG’s d’ajuda a la gent gran

Per fer-te voluntari/a, només has d’emplenar la butlleta d’inscripció que pots trobar al PUNT JOVE DE TORTOSA.

GALERIA D’IMATGES

Podeu veure les imatges fent, click aquí.

 

Los comentarios están cerrados.