Ebre Musik

L’Ebre Musik ciutat de Tortosa, s’ha convertit amb una mostra destinada a potenciar, donar a conèixer i promocionar els grups emergents de les Terres de l’Ebre, a més d’impulsar els concerts en directe on la música en directe pren el gran protagonisme.

FESTIVAL EBREMUSIK 2017
bases-participacio-ebmk17petit

S’han obert les inscripcions per formar part del Festival EbreMusik ciutat de Tortosa 2017, durant tot el mes de juny pots enviar la teva butlleta d’inscripció. Enguany com a novetat, el festival tindrà lloc el dissabte 26 d’agost, a la plaça de l’Ajuntament. Durant tot el dia tindrem els concerts dels grups finalistes,  més actuacions de renom del panorama musical.

Ja saps…. si tens un grup o banda de música,  i t’agradaria actuar en directe a la ciutat de Tortosa, ara tens l’oportunitat de formar-hi part. Només ens has de fer arribar la butlleta d’inscripció, adjuntant un mínim 3 cançons en (format mp3), i un vídeo d’alguna actuació en directe, i podràs ser una de les 5 formacions de les Terres de l’Ebre seleccionades.

Enllaç d’inscripció fent fer aquí.

Per consultar  les bases ho podeu fer aquí.

FESTIVAL EBREMUSIK 2016

Del 13 al 22 d’octubre de 2016, tens una cita amb el Festival EbreMusik ciutat de Tortosa, on la ciutat s’omple de música de grups de les Terres de l’Ebre. Cada dia en un lloc i plaça diferent, per gaudir durant una setmana de la música en directe feta pels músics de les nostres terres. I com a cloenda del festival, el dissabte 22 d’octubre a la plaça Barcelona, actuacions del grup: EL MAFIO de Tortosa i el grup de música independent MAZONI.
T’ho perdràs???

Per saber més sobre el festival pots consultar la NEWSLETTER del FESTIVAL!!!

cartelldefinitiu

FESTIVAL EBREMUSIK 2016
Ja tenim aquí una nova edició del Festival EbreMusik ciutat de Tortosa 2016.

Si tens un grup o banda de música,  i t’agradaria actuar en directe a la ciutat de Tortosa, ara tens l’oportunitat de formar-hi part. Només ens has de fer arribar la butlleta d’inscripció, a més d’un mínim 3 cançons en (format mp3) al correu electrònic: ebremusik@tortosa.cat i podràs ser una de les 8 formacions de les Terres de l’Ebre seleccionades.

Enllaç d’inscripció fent fer aquí.

Per consultar  les bases ho podeu fer aquí.

 

 

GUANYADORS DE LES EDICIONS ANTERIORS

Aquí us deixem un recull dels guanyadors de les diferents edicions del CONCURS EBREMUSIK, que es va dur a terme des de l’any 2002 fins al 2012. Podeu veure els guanyadors de cada edició fent click sobre l’any que vulgueu consultar.

2011201020092008200720062005200420032002

ESCOLTA L’ÚLTIM CD PROMOCIONAL

Podeu escoltar l’últim cd promocional de l’Ebre Musik, fent click aquí.

GALERIA D’IMATGES

fent click aquí.

Los comentarios están cerrados.