Assabenta’t de tot el que passa…

L’Àrea de Joventut, en la nostra aposta per que arribi la informació i t’assabentis de tot el que estem organitzant, posa en marxa esta iniciativa que et permetrà rebre al teu mòbil informació sobre les activitats que generem, a través de missatges SMS i correus electrònics.

Envia’ns les teves dades i seràs informat puntualment de tot allò que organitzarem des del nostre departament.

Nom ::

e-mail ::

Població ::

Tema ::

Comentari ::

De conformitat amb allò que disposa la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades de caràcter personal que ens faciliteu seran objecte de tractament i s’incorporaran al fitxer de titularitat municipal “Gestió de serveis municipals”, la finalitat del qual és gestionar la petició i mantenir la comunicació i la informació necessàries per a proporcionar un servei de qualitat. Així mateix, us informem que les vostres dades no seran cedides a tercers, tret de les entitats o autoritats públiques a les quals sigui necessari o obligatori cedir-les per poder gestionar la vostra sol·licitud, així com en qualsevol supòsit emparat per la legislació vigent. Com a persona interessada, podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i, si escau, oposició, enviant una sol·licitud per escrit, acompanyada d’una fotocòpia del vostre document d’identitat, a l’Ajuntament de Tortosa, plaça d’Espanya, 1. 43500 Tortosa.
Si voleu deixar de rebre la informació o si voleu donar-vos de baixa del servei només cal que envieu un correu a puntjove@tortosa.cat amb el text BAIXA SUBSCRIPCIÓ

Los comentarios están cerrados.